Maskrosvin

3.3 liter maskrosblommor
4.5 hg vita russin
3.7 liter vatten
1.4 kg socker
2 citroner
1 apelsin
1 pkt Bakjäst eller 1 pkt torrjäst (vanlig)

Gör så här:
Skiva Appelsiner och Citroner, halvtunna skivor,
lägg ner bland maskrosorna bara det gula.
Slå 15L kokande vatten över alltsammans.
Låt stå 18h, sila bort appelsiner, citroner och
maskrosor. Lös sockret i 10L vatten, häll all vätska
i jäskärlet, kolla tempen tillsätt jäst, låt jäsa tills det
är klart, länge!!!!!! tappa om tills det är klart, slå
i jästopp, inget klarningsmedel. häll på flaska njut
försiktigt, Djävulskt lömskt.!!!!

Dela på Twitter
Nicklas Blomberg

Författare:Nicklas Blomberg

Livsnjutare, entreprenör, kock och motorentusiast

Prenumera via RSS-flöden - Följ oss på Facebook och Twitter

Du kan prenumerera på alla våra nyheter och inlägg via RSS. Genom att klicka på RSS-ikonen nedan kan du vara säker på att alltid vara uppdaterad med det senaste från oss.

Facebook -Följ oss på Facebook genom att klicka på Facebookikonen nedan.

Twitter -Nu finns vi även på Twitter. Följ oss genom att klicka på Twitterikonen nedan.

Bli den förste att kommentera detta inlägg!

KOMMENTERA ARTIKELN